Ervaringen non-fictie

“Dat de keuze voor de redactie van De brug op Bianca is gevallen vindt zijn oorzaak in de ervaring die ze heeft in de zorg. Ik had daardoor een vertrouwd gevoel omdat ze inzicht heeft in onze problematiek. Het was fijn werken met haar. Ze komt haar afspraken en planningen na. Met een juiste dosering humor zijn we samen het traject ingegaan. Voor mijn volgende boek staat ze al genoteerd.”
– Alida Schipper (De brug)

~

Precies, professioneel en prettig in de samenwerking. Bianca is een professionele redacteur die zeer secuur werkt en met wie het prettig samenwerken is. Zij is voor mij een waardevolle sparringpartner gebleken. Bianca heeft mij verrassende tips gegeven waarmee ik mijn manuscript heb kunnen vervolmaken. Bovendien schroomt zij niet om haar eigen ideeën te geven zonder deze op te dringen.”
– Rita Capitein, 2017 (Het enneagram en liefdesrelaties)

~

“Tijdens mijn zoektocht naar een goede redacteur kwam ik bij Manuscriptredactie.nl uit. Na een korte en snelle mailwisseling, is Bianca met mijn manuscript aan de slag gegaan. Ik kreeg twee exemplaren terug; één met aantekeningen en correcties en de ander met de doorgevoerde correcties. Bianca heeft zinvolle en scherpe aantekeningen en goede correcties gemaakt, waardoor ik meteen met mijn manuscript Slapend succesvol verder kon.”
– Raoul de Bruin (Slapend succesvol)

~

Hieronder staan nog enkele non-fictieboeken waarvan Manuscriptredactie.nl de redactie heeft verzorgd.