Ervaringen romans

De samenwerking met Bianca heb ik als zeer fijn en leerzaam ervaren. Bianca heeft niet alleen met een deskundig en kritisch oog mijn script geredigeerd, na het redigeren bleef ze mij begeleiden totdat mijn boek daadwerkelijk was uitgegeven. Daarvoor grote dank.”
– Hanneke Dragtsma (Pepita Perez, Terug naar Avebury, Het achtvoudige pad)

~

Voor mijn laatste twee boeken uit de Karma Trilogie ben ik via Manuscriptredactie bij Bianca uitgekomen. Mijn eerste boek uit de Karma Trilogie heb ik door een ander laten redigeren, maar zijn verbeteringen waren nogal rigide en pasten niet echt bij mijn schrijfstijl. Bovendien klopten ze hier en daar niet eens met het verhaal.
Bianca haalde echter niet alleen moeiteloos de spelfouten en verkeerde grammatica eruit, maar ook de continuïteitsprobleempjes en de ‘onlogicaatjes’. Hierbij gaf ze zulke goede en effectieve suggesties, dat ik meteen zin kreeg om ze aan te passen, omdat het verhaal er zo overduidelijk van opknapte. Ze leeft mee, ze denkt mee, houdt zich aan haar afspraken en is zeer prettig in het contact. Ik zou haar zo aanraden!
– Fran Genis (Instant Karma, Karma verjaart niet)

~

ze-zal-weer-vliegen

“Eind mei 2016 is mijn debuutroman Ze zal weer vliegen verschenen. Ik had al meerdere mensen mijn manuscript laten lezen en het op basis van hun feedback gecorrigeerd. Toch wilde ik mijn boek ook nog door een redacteur laten controleren om er zeker van te zijn dat het taalkundig klopte. Ik ben heel blij dat ik Bianca heb ingeschakeld want zij heeft nog veel verbeteringen aangebracht zowel qua spelling als qua stijl. Niet alleen is mijn boek daardoor beter geworden, ik heb ook veel geleerd van haar feedback. Bianca werkt snel en komt haar afspraken na en bovendien denkt ze met je mee. Zo heeft ze mij geholpen met het finetunen van de titel voor mijn boek.”
– Jolanda Smit

~

“Bianca heeft afgelopen voorjaar het manuscript van mijn debuutroman Tijdloos geredigeerd. Ik ben zeer te spreken over haar werk. Bianca heeft mijn tekst niet alleen minutieus nagekeken, ze heeft ook flink wat suggesties gedaan voor verbeteringen. Dat deed ze op een directe, maar respectvolle wijze. Mijn volgende roman, Roodvonk, zal ik beslist weer ter redactie aan haar aanbieden!”
– Sybold Deen

~

“Mijn manuscript aangeboden voor proeflezen bij Manuscriptredactie.nl. Op korte termijn ontving ik een helder gemotiveerde herindeling van mijn verhaal. En passant werden er ook nog wat taalfouten aangestipt. Ik ben zeer content met de adviezen en tips van Manuscriptredactie.nl.
– Jan P. Meijers (Weg zonder bestemming)

~

Hieronder staan nog enkele romans waaraan Manuscriptredactie.nl heeft meegewerkt.