Ervaringen young adult

“Ik vond het erg moeilijk om een redacteur te zoeken. Ik wist niet waar ik moest beginnen en had te veel eisen om genoegen te nemen met informatie op een website. Ik mailde Bianca en vanaf het begin verliep het contact soepel. Ze reageert snel op mails en is duidelijk in haar communiceren. De redactie die Bianca heeft gedaan voor mijn boek bracht me veel nieuwe inzichten, die ik niet alleen kan gebruiken voor Circus Cesaria, maar mee kan nemen in alle toekomstige projecten. Ik was erg tevreden met haar suggesties en waardeerde het dat ze met me meedacht. Ik twijfel er niet aan dat we in de toekomst nogmaals zullen samenwerken!”
– Sanne Hillemans (Circus Cesaria, Ave Cesaria, De actrice in mij)

~

“Bianca Nederlof heeft de eindredactie voor mijn boek Bloedband uitgevoerd. Hoewel zij het derde paar ogen was dat de tekst controleerde, wist ze er nog aardig wat fouten uit te halen. Ook na afloop kon ik met mijn vragen bij haar terecht en hielp ze me met het aanpassen van de flaptekst. Ik vind Bianca een aardige en professionele vrouw die haar vak goed verstaat en vond het plezierig om met haar samen te werken. In de toekomst zal ik zeker weer haar hulp inroepen.”
– Patricia Verlinde (Bloedband)

~

“Bianca Nederlof heeft mijn manuscript Geestverwanten gecontroleerd en daarin letterlijk en figuurlijk nog heel wat punten op de i gezet. 
Verbazingwekkend wat Bianca er nog heeft uitgehaald, terwijl ik zelf toch een pietje precies ben. En dat niet alleen, ze deed het ook nog eens in een zeer korte tijd, gaf me tips die niet bij de prijs waren inbegrepen en hield me steeds van alles op de hoogte. Bianca denkt met je mee, ook als je een deadline te halen hebt, en de vragen die ik haar vooraf, tijdens en achteraf stelde, werden razendsnel en zeer vakkundig beantwoord. Fijne vrouw om mee samen te werken en ook nog eens betaalbaar. Als je een boek wilt uitgeven, komen daar veel kosten bij kijken en misschien zal je moeten bezuinigen, maar bezuinig nooit op het laten corrigeren van je script. Ik kan Bianca van harte aanbevelen!
– Hilda Spruit (Geestverwanten)

~

Hieronder staan nog enkele Young adult-romans waaraan Manuscriptredactie.nl heeft meegewerkt.